Tisztelt tulajdonostársak!

A közgyűlésen megválasztott új számvizsgáló bizottság ezúton tájékoztat minden tulajdonost a társasház üzemeltetése során tervezett változásokról!

Megszervezzük azt, hogy a szükséges javításokat a hibabejelentéstől a munka műszaki átvételéig nyomon lehessen követni, és a jövőben csak olyan számlák kerülnek kifizetésre, melyeket a kialakított rendet követve nyújtanak be.

Az új közös képviselő felé azt, a tulajdonosok által többször hangoztatott kérést jeleztük, hogy a kiadásokat csökkentsük le, és keressünk új bevételi forrásokat, hogy a közös költség további emelésére ne legyen szükség!

A házban szükségessé váló  javításokhoz olyan vállalkozókat kérünk kiválasztani a közös képviselőtől, akik a legjobb feltételekkel  vállalják a rendszeres karbantartást, javítást.

Erre időre van szükség, ezért kérünk mindenkit, hogy fokozottan vigyázzon a közös eszközök  használatára és elromlásuk esetén legyünk türelemmel, míg a megfelelő szakember a hibát el nem hárítja.

A társasháznál olyan helyzetet kívánunk teremteni, ahol minden vállalkozó (közös képviselő, gondnok, szerelő) a társasházi törvény szerint és a munkaköri leírásában foglaltaknak megfelelően tevékenykedik.

A munkák megrendelése, szakszerű kiviteleztetése és a munkák átvétele a közös képviselő feladata. A számvizsgáló bizottság azt kérte, hogy a munkák utólagos nyomon követhetőségét egy precíz munkalap kidolgozásával tegyék lehetővé.

A számvizsgáló bizottság napi ügyeket nem intéz, hibákat, kéréseket a közös képviselet felé kell jelezni a kifüggesztett elérhetőségeiken!

Az SZVB jobbító javaslatokat, a közös költség csökkentését eredményező, megvalósítható megoldásokat szívesen fogad, melyeket a közös irodán elhelyezett postaládába lehet bedobni vagy a narancsthaz@gmail.com címre megírni.

A borítékra, iratra kérjük felírni:
Javaslat a közös költség csökkentésére

Kérünk mindenkit, hogy a tartozását mielőbb rendezze, mert nemrég kellett fizetnünk a csatornázási műveknek 195 000 Ft késedelmi pótlékot!

Internetezőket tájékoztatjuk, hogy az ilyen leveleket és a jó, vitára alkalmas javaslatokat a narancsthaz.blog.hu oldalon közzé fogjuk tenni!

Budapest, 2012. Október 24.

A Számvizsgáló Bizottság

Címkék: társasházi híradó

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsthaz.blog.hu/api/trackback/id/tr604892606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása