Pályázati Felhívás

 2012.06.27. 21:46

1.     Az ajánlatkérő neve, címe, email-címe:

A Pesti-Cinkotai úti ltp.1002. jelű épület 1173 Budapest Pesti út 52-64. (a továbbiakban: Társasház), narancsthaz@gmail.com

2.     Az eljárás megnevezése: a Társasház közös képviselőjének kiválasztása

3.     Az eljárás leírása:

A Társasház VI/2012.05.29. számú határozata alapján a közös képviselői feladatok ellátása, a 145 db albetéttel rendelkező Társasház vonatkozásában.

Az ajánlattevőnek kiemelten az alábbi tevékenységeket kell ellátnia:

  • A Társasház nyilvántartásainak folyamatos, naprakész vezetése, különös tekintettel a tartozások (tartozók) számbavételére.
  • A Társasház gondnoki feladatainak biztosítása.
  • A Társasház által elfogadott közgyűlési határozatok alapján a rendkívül nehéz pénzügyi helyzet kezelése.
  • A tetőtéri eladásokkal összefüggésben a Társasház alapító okiratának módosítása.
  • Az SZMSZ aktualizálása.
  • A társasház zavartalan működésének biztosítása.

Az eljárás tárgyának részletes bemutatását a jelen ajánlati felhívás 5. számú mellékletét képező leírás tartalmazza. Az ajánlatot az 5. számú mellékletben megadott leírás pontjai szerint egy max. 5 oldal terjedelmű pályázat benyújtásával lehet teljesíteni. A pályázati anyagnak követnie kell az 5. számú melléklet pontjait.

4.     A teljesítés ütemezése

         A nyertes ajánlattevő a teljesítést a szerződés hatályba lépését követően köteles haladéktalanul megkezdeni, a szerződésben és az Ajánlatkérő által meghatározott feltételek szerint folyamatosan biztosítani.

5.     Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltétele:

A Társasház számvizsgáló bizottsága által elfogadott teljesítés igazolás alapján, legfeljebb havonta jogosult számla benyújtására a szerződésben foglaltak szerint.

Az első három hónap után egyösszegű kifizetésre kerül sor.

6.     Ajánlati ár:

Az ajánlati árat az Ajánlattételi nyilatkozat (1. számú melléklet) megfelelő sorának kitöltésével kell megadni, magyar forintban (HUF).

A nettó árnak magában kell foglalni minden olyan kiadást, költséget, amely a megbízás teljesítésével rendszerint együtt jár (pl. utazási, papír, kommunikációs költségek, szoftver, adatrögzítés, kiszolgáló személyzet, infrastrukturális háttér, a szerződés teljesítése érdekében megbízott közreműködők díja stb.). A nyertes ajánlattevő kizárólag azoknak a költségeknek a külön elszámolás alapján történő megtérítését követelheti az Ajánlatkérőtől, amelyeknek megfizetésére jogszabály alapján az Ajánlatkérő köteles, illetőleg, amelyek nem az ajánlattevői feladatok ellátása érdekében, hanem kifejezetten a közös képviselői feladatok ellátásával összefüggésben, az Ajánlatkérő érdekkörében merült fel és jogalapjuk, valamint összegszerűségük igazolt. Ilyennek minősülnek különösen a hatósági eljárásokban fizetendő illetékek, igazgatási szolgáltatási díjak, stb. a nettó ár ÁFÁ-t nem tartalmaz.

7.     Ajánlattevőkkel szemben támasztott alkalmassági követelmények:

Szakmai alkalmassági követelmények:

A)      A szerződés teljesítésére alkalmasnak minősül az ajánlattevő (közös ajánlattétel kizárt), ha rendelkezik a felhívás feladását megelőző 36 hónapi saját erőforrással ellátott társasházi képviseletre vonatkozó referenciával.

B)        A szerződés teljesítésére alkalmasnak minősül az ajánlattevő (közös ajánlattétel kizárt), ha rendelkezik az alábbi államilag elismert végzettséggel és a magyar  nyelv tárgyalóképes ismeretével:

  • minimum 3 éves közös képviselői tapasztalattal,
  •  a közös képviseletre vonatkozó törvényben előírt szakképesítéssel, (egyéb gazdasági vagy műszaki végzettség előnyt jelent)
  • büntetlen előéletű, rendelkezzen 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal.
  • nincs köztartozása,
  • nyilvántartott közös képviselő.

C)       Az Ajánlattevők által az ajánlathoz kötelezően csatolandó igazolások, nyilatkozatok:

  • ajánlattételi nyilatkozat (1. számú melléklet)
  • nyilatkozat az alvállalkozókról (2. számú melléklet)
  • nyilatkozat a kizáró okokról (3. számú melléklet)
  • aláírási címpéldány másolat
  • az alkalmasság körében előírt dokumentumok, igazolások másolata (A, B pontok szerint)
  • a szakmai felelősségbiztosítást igazoló dokumentum másolata
  • motivációs levél.

 Az Ajánlattevőnek nem kell feltétlenül egyetlen olyan referenciát csatolnia, ami egyszerre felel meg az elvárt követelményeknek. Az Ajánlattevőnek lehetősége van arra, hogy az A)-B) pontokban írt kritériumokat külön-külön referenciákkal igazolja.

8.        Helyszíni bejárás / konzultáció:

A személyes konzultációt a kiválasztott ajánlattevők részére biztosítja az ajánlatkérő, amelynek időpontjáról értesíti a pályázókat.

9.     Az ajánlatok lezárása és megjelölése:

Az ajánlatokat a jelen felhíváshoz mellékelt nyilatkozatokat kitöltve, cég esetén cégszerűen aláírva, összefűzve, két példányban (egy eredeti és egy másolati példány) folyamatos lapszámozással ellátva, kell postai úton benyújtani az alábbi címre:

Zentkó Lászlóné 1173 Budapest Pesti út 56. II/5.
VAGY
az alábbi email címre kell megküldeni: 
narancsthaz@gmail.com

Kérjük, hogy az Ajánlattevő ajánlatában adja meg az elérhetőségéhez szükséges adatokat: ajánlattevő cég neve, székhelye, telefonszáma, email címe, a kapcsolattartó személy neve, beosztása.

10.     Az ajánlatok beérkezésének határideje:

2012. Július 9.  24 óra 00 perc

11.     Az ajánlatok elbírálása:

A pályázatok értékelését az erre a célra létrehozott eseti bizottság végzi. A győztes pályázatról a döntést a közgyűlés hozza meg szótöbbségi szavazással, a meghívott pályázók szóbeli meghallgatását követően.

12.     Az Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy az ajánlatok elbírálása során az eljárást eredménytelennek nyilvánítsa, illetve hogy a benyújtott ajánlatok értékelésének eredményétől függően a szerződéses vagy egyéb feltételekről egyeztetést tartson. Az egyeztetések tartásáról, azok menetéről az Ajánlatkérő tájékoztatja a kiválasztott pályázókat.

13.     Az eljárás eredményéről írásban értesítjük az Ajánlattevőket.

Mellékletek:

file_extension_doc.png file_extension_pdf.png 1. számú melléklet: Ajánlattételi nyilatkozat
file_extension_doc.png file_extension_pdf.png 2. számú melléklet: Nyilatkozatot az alvállalkozókról
file_extension_doc.png file_extension_pdf.png 3. számú melléklet:  Kizáró okokról szóló nyilatkozat
file_extension_doc.png file_extension_pdf.png 4. számú melléklet: Tájékoztatás a Társasház aktuális helyzetéről
file_extension_doc.png file_extension_pdf.png 5. számú melléklet A benyújtandó pályázat tartalmi és formai követelményei

 

    

     

Címkék: pályázat közösképviselet

A bejegyzés trackback címe:

https://narancsthaz.blog.hu/api/trackback/id/tr424615557
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása